SLEDIĆEMO TVOJU VIZIJU…

Kurćubić Milorad Pikino

12.03.1938. – 04.04.2019.

Nudimo jednostavna rešenja…

SERTIFIKATI

Okrenutost korisnicima, stalna poboljšavanja i procesni model su osnova svih sistema menadžmenta. To je baza od koje se kreće ka vrednostima koncepta vizije i misije firme Savremena Ambalaža d.o.o. Uvidevši važnost integrisanog sistema menadžmenta, uvrstili smo standarde Kvaliteta i Životne sredine. Politika IMS-a je u skladu sa razvojnim planovima SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o, sa zahtevima i očekivanjima sadašnjih i novih kupaca i ostalih zainteresovanih strana, kao i sa zahtevima standarda ISO 9001: 2008 i ISO 14001: 2005.

SERTIFIKAT SISTEM MENADŽMENTA
SERTIFIKAT UPRAVLJANJE ŽIVOTNOM SREDINOM
 

IZDVOJILI SMO IZ NAŠE PONUDE

ŠTAMPANA SAMOLEPLJIVA TRAKA


Bela, braon, providna, zuta.crvena…

ŠTAMPANA SAMOLEPLJIVA TRAKA

Vrsta materijala: Polipropilen
Vrsta lepka: Vodeni akrilat, Hot Melt i Prirodni kaučuk
Debljina filma: (µm)25- 33
Ukupna debljina (µm) 45-52
Jačina opterećenja (N/cm) 50
Istezanje (%) 60
Bela, braon, providna, zuta.crvena…
Štampa do 3 boje
Dimenzije Širina 25 – 150 mm /više…/

POLIPROPILEN SOLVENTNA SAMOLEPLJIVA TRAKA


Mat braon, bela, providna i hot melt traka...

POLIPROPILEN SOLVENTNA SAMOLEPLJIVA TRAKA

svih dimenzija, lepak na bazi prirodnog kaucuka, mat braon, bela i providna i hot melt traka (kontrola kvaliteta ISO 9001)

Sve samolepljive trake poseduju deklaraciju kvaliteta iso 9001, deklaraciju o zdravstvenoj ispravnosti robe izdatu od Instituta za zastitu zdravlja “Dr. Milan Jovanovic – Batut” i DP Institut za higijenu i tehnologiju mesa /više…/

STREČ FOLIJA


za ručno i mašinsko pakovanje, za različite namene.

STREČ FOLIJA

za ručno i mašinsko pakovanje, za različite namene. Debljina od 17-30 mikrona sa mogućim istezanjem (elongacijom) od 150-300 %

/više…/

ALBUM

SAAMBA sa prepoznatljivim brendom predstavljala je svoje proizvode na većini sajamskih manifestacija.

O nama

Pokušaćemo da Vas ukratko informišemo o našoj firmi

Savremena ambalaža je osnovana 1991. godine, i do danas je jedan od najvećih proizvođača i distributera samolepljivih traka, štampanih traka i streč folija. Od 2011. godine nalazimo se u novom modernom poslovnom prostoru koji se nalazi u Bulevaru oslobodilaca Čačka (Kružni put).

Posebno bi želeli da istaknemo karakteristike naših samolepljivih traka, koji podrazumeva izuzetan kvalitet prilikom lepljenja svih vrsta, kako transportne ambalaže, tako i za upotrebu za kancelarijske namene. Svi naši kupci koji imaju posebne zahteve, u potpunosti su zadovoljni štampanim samolepljivim trakama koje mi proizvodimo.

Vršimo distribuciju streč folija različitih namena od 17 do 30 mikrona, kako folija sa predistezanjem tako i sa elogacijom od 150-350%.

U našoj ponudi imamo i puckavu foliju, različitih debljina u džambo rolnama ili sečenu na formate po zahtevu kupca.

S ponosom naglašavamo da su vodeći proizvođači konditorske, prehrambene industrije naši najveći kupci, kao i proizvođaci građevinskog materijala i nameštaja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ime i prezime (obavezno polje)

Vaš email (obavezno polje)

Naslov poruke

Tekst poruke

POLITIKA / VIZIJA / MISIJA

Okrenutost korisnicima, stalna poboljšavanja i procesni model su osnova svih sistema menadžmenta. To je baza od koje se kreće ka vrednostima koncepta vizije i misije firme Savremena Ambalaža d.o.o. Uvidevši važnost integrisanog sistema menadžmenta, uvrstili smo standarde Kvaliteta i Životne sredine.

Politika IMS-a je u skladu sa razvojnim planovima SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o, sa zahtevima i očekivanjima sadašnjih i novih kupaca i ostalih zainteresovanih strana, kao i sa zahtevima standarda ISO 9001: 2008 i ISO 14001: 2005.

Rukovodstvo SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o. utvrđuje merljive ciljeve IMS-a. Stalnim nadzorom, preispitivanjem efikasnosti i efektivnosti integrisanog sistema menadžmenta, praćenjem zadovoljstva kupaca i ostalih zainteresovanih strana, ocenama nadzornih tela, kao i redovnim internim proverama prati se ostvarenje ove Politike IMS-a.

Ova Politika IMS-a je obavezujuća za sve zaposlene u SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o. U realizaciji ove Politike IMS-a učestvuju svi zaposleni, a posebnu odgovornost za njenu realizaciju imam ja kao direktor.

SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o. Čačak je proizvodnja štampanih traka i streč folije, kao i uvoz i prodaja selotejp traka i puckave folije.

  1. Da li tražite samolepljivu traku da rešite problem tehničke prirode?
  2. Da li želite ekonomičan asortiman proizvoda?
  3. Da li su vam potrebana moderna rešenja pakovanja za vaš biznis?
  4. Da li želite da pakujete vašu robu potpuno lako i dodatno sigurno?

Svojom ponudom proizvoda i usluge štampanja iz oblasti pakovanja stvaramo najjednostavnije a najkvalitetnije rešenje za potrošače.

SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o. je kompletno organizovan tim vrednih i preduzimljivih ljudi. Naš zadatak je da obezbedimo štampane i selotejp trake, streč i puckave folije za našeg kupca. Karakteriše nas usluga prodaje proizvoda visokog kvaliteta čime zadovoljavamo zahteve kupaca, interes svoga vlasnika i zaposlenih, svojih isporučilaca kao i društvene zajednice u celini.

Biti najbolji u društvu najboljih, uspešno poslovati i biti lider na tržištu u svojoj oblasti poslovanja.

SAVREMENA AMBALAŽA d.o.o. Čačak treba da postane i ostane vodeći regionalni lider u oblasti proizvodnje i prodaje štampanih i selotejp traka, streč i puckave folije. Takođe, svoju delatnost treba proširiti na sve zemlje bivše Jugoslavije.

Naprekidno pratiti potrebe kupaca i adekvatno i blagovremeno odgovoriti na njih i ostvariti sa njima partnerske odnose.

Negovati entuzijazam i posvećenost poslu, kao i neprestanu brigu za zaposlene i društvo u celini.

Biti moderna, dinamična i fleksibilna organizacija sa stalnim usvajanjem novih znanja i neprekidno podizati kvalitet svojih usluga.

Kroz održavanje vrhunskog kvaliteta svojih usluga, kao i profitabilnosti poslovanja, treba obezbediti zadovoljstvo – prvenstveno kupaca a potom i ostalih zainteresovanih strana u svojoj delatnosti (vlasnika, zaposlenih, isporučilaca, društvene zajednice).

SAAMBA VAS OČEKUJE!

Bulevar Oslobodilaca bb, 32000 Čačak


T: ++ 381 (0) 32 55 90 952
T: ++ 381 (0) 32 55 90 953
F: ++ 381 (0) 32 55 90 954

savremena.ambalaza@open.telekom.rs
saamba@eunet.rs
office@saamba.co.rs