Sadržaj Internet stranice saamba.rs je vlasništvo preduzeća SAVREMENA AMBALAŽA DOO, Bulevar oslobodilaca bb, 32000 Čačak. Upotrebom Internet stranice saamba.rs korisnici prihvataju objavljene opšte uslove poslovanja. SAVREMENA AMBALAŽA DOO i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici saamba.rs

Opšti uslovi prodaje su sastavljeni u skladu sa zakonom Srbije.

SAVREMENA AMBALAŽA DOO zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici saamba.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

 

Zaštita privatnosti korisnika

 

„U ime SAVREMENA AMBALAŽA DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SAVREMENA AMBALAŽA DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

 

Prilikom unošenja podataka o plaćanju, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

 

Povraćaj sredstava

 

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SAVREMENA AMBALAŽA DOO je u obavezi da izvrži povraćaj sredstava na račun kupca.

 

Ograničenje odgovornosti

 

SAVREMENA AMBALAŽA DOO ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice pneumaster.rs i njenog sadržaja.
SAVREMENA AMBALAŽA DOO zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici saamba.rs bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. SAVREMENA AMBALAŽA DOO će nastojati prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na Internet stranici saamba.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

 

Dostava

 

Dostava se vrši prema zvaničnom cenovniku AKS Expressa.

 

Ograničeno pravo upotrebe


Posetioci Internet stranice saamba.rs sadržaj koriste isključivo u lične i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole SAVREMENA AMBALAŽA DOO je zabranjena.

 

Registracija koristnika

 

U Internet prodavnici saamba.rs možete se jednostavno prijaviti kao registrovani korisnik. Sadržaj Internet prodavnici saamba.rs je dostupan i anonimnim ne registrovanim korisnicima (gostima). Registrovan korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na Internet prodavnici saamba.rs.
Krajnji potrošač u Internet prodavnici saamba.rs je isključivo registrovani korisnik odnosno neregistrovani korisnik (gost), koji kupuje proizvode za lične potrebe.

 

Zaštita privatnosti

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici pneumaster.rs ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam korisnik, na način da osigura svoje korisničko ime i lozinku.
Pneumaster.rs za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.

Lične podatke korisnika pneumaster.rs će čuvati i sprečavati svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

Osnovni podaci o firmi

NAZIV: SAVREMENA AMBALAŽA DOO

MATIČNI BROJ: 07673825

PIB: 100891346

MESTO: Čačak

POSTANŠKI BROJ: 32000

ADRESA: Bulevar oslobodilaca bb

EMAIL: office@saamba.rs

TELEFON: +381 32 55 90 952